Home Escolars anys anteriors Escolars 2010 Escolar del Barcelonès 2010 1ª Ronda Escolar Equips Barcelonès

1ª Ronda Escolar Equips Barcelonès

El divendres 12 de març va començar el Torneig Escolar per Equips del Barcelonès.

El Sant Martí va presentar dos equips cadets o sots-16, que van jugar a l'escola Joan Pelegrí, encara que l'equip B va descansar la primera ronda.


L'equip A partia en el primer lloc del rànking dels 9 equips participants, donat que hi juguen el Campió de Catalunya sots-14 Marc Sánchez Ibern, els sots-campió de Catalunya sots-14 i tercer d'Espanya Imar Talló Domínguez, el jugador Erik Martínez Ramírez, amb una norma de Mestre Català, el Danil Shatko, el Gabriel Giménez García i l'infantil David Peña Mor.

FOTOS y sonido. Podeis seleccionar las imágenes o automático. Siempre colgamos de un hilo !!!

Cal dir que els tres primers jugadors d'aquest equip estan jugant a Primera Divisió al Campionat de Catalunya per Equips.

A la primera ronda van jugar els nostres quatre primers jugadors, contra un equip mixta de jugadors del Club d'Escacs Catalunya i l'Escola Mireia.

El Sant Martí va guanyar 4 - 0 en aquesta ronda, de forma que es col•loca en primer lloc en la classificació provisional empatat amb d'altres equips.

El torneig es jugarà a quatre rondes, després de les quals hi haurà semifinal i final entre els quatre primers equips, per decidir qui es classifica en primera posició per la Final de Catalunya, que tindrà lloc el cap de setmana 29 i 30 de maig.

Pot ser vam portar un equip massa fort, però cada punt pot ser clau, no hi ha rival petit i no val a badar.  Agraint especialment l’esforç de venir a l’Imar donat que ve de prou lluny.

Fins aviat.
Ll.


Darrera actualització (dissabte, 13 de març de 2010 19:51)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació