Home Escolars anys anteriors Escolars 2010 Escolar del Barcelonès 2010 Escolar del Barcelonès Ronda 5

Escolar del Barcelonès Ronda 5

El passat divendres 5 de febrer va tenir lloc una nova ronda del Torneig Escolar del Barcelonès, de les 8 que es jugaran.

En la categoria cadet o sots-16, l'Érik Martínez va tornar a guanyar, aquest cop al Jaume Gotés i d'aquesta manera porta 5 de 5, portant-li un punt als seus perseguidors. Entre ells està Danil Shatko, també del nostre club, després de guanyar també en aquesta ronda. El Daniel Garcia Gomis va guanyar i es posa amb tres punts. El jugador Joan Salgado va perdre i seguirà amb els dos punts que tenia, igual que el Gabriel Giménez, el Carlos Sánchez va guanyar sumant el seu segon punt, mentre que en el derbi entre els nostres jugadors entre Toni Barrios Toscano i Maria Rovira Inés, va guanyar el noi per tenir més experiència.

Respecte la categoria Infantil o sots-14 el David Peña Mor va perdre i es queda amb els 2,5 punts que tenia, mentre que Paula Bello Pérez va fer el mateix resultat i es queda amb dos punts.

A la categoria sots-12 el Luís Sánchez Sánchez va tornara perdre quedant-se amb un punt, mentre que el benjamí o sots-10 Joan Fernández Ardanuy va guanyar quedant-se amb dos punts.

La propera ronda promet emocions fortes a la categoria sots-16 Erik Martínez vs  Danil Shatko, potser s’enfronten massa aviat, pels nostres interessos. Un altre derbi Sant Martinenc.

Podeu veure algunes fotos fen clic aquí.

La nova finestra us oferirà moltes opcions, simplement movent el ratolí, girant la rodeta, o fen clic on correspongui, podeu canviar la mida, el color de fons, etc. Proveu, espero que os agradi. Pensem que fer-ho  així,  en una finestra separada, millorarà la carga de la pàgina i no es farà tan pesat  per els que ja ho tinguin vist. A mès, ens permetrà posar temes més dinàmics i vistosos sense comprometre la funcionalitat de la pàgina.

Fins aviat.

Ll.

Darrera actualització (dijous, 11 de febrer de 2010 02:41)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació