Home Escolars anys anteriors Escolars 2010 Escolar del Barcelonès 2010 Escolar del Barcelonès Ronda 6

Escolar del Barcelonès Ronda 6


El divendres 12 de febrer es va jugar la sisena ronda del Torneig Escolar del Barcelonès.

En la categoria cadet o sots-16, que està jugant a l'Escola Joan Pelegrí de Sants, va primer ,destacat ,el jugador del Sant Martí, Érik Martínez amb 6 de 6, després de guanyar el nostre jugador Danil Shatko, que porta 4 punts.

També estan jugant en aquesta categoria el nostres jugadors Daniel Garcia amb 3 punts, Joan Salgado amb 2 punts qui va perdre amb el Gabriel Giménez, també de l'entitat, qui es queda amb 3 punts, mentre que el Carlos Sánchez segueix amb 2 punts després de perdre, el Toni Barrios continua amb 1,5 punts i la Maria Rovira encara no s'han estrenat, donat que fa poc temps que juga.

Aquesta setmana poquetes "FOTOS".

De totes maneres, al final del torneig trobareu totes les fotos, al apartat “Galeria d’imatges” de la Web, on us podreu baixar  les que vulgueu.

Respecte la categoria Infantil o sots-14, que juguen com la resta al centre cívic del Casinet d'Hostafrancs, el David Peña Mor ,va empatar amb qualitat de menys, i es queda amb 3 punts, mentre que la Paula Bello va perdre i es queda amb els 2 punts que tenia.

A la categoria Sots-12 o Aleví, l'únic representant nostre, el Luís Sánchez, va guanyar per incompareixença i es queda amb 2 punts, mentre que el Joan Fernández en categoria Benjamín o sots-10 va demanar no ser aparellat, per la qual cosa es queda amb els 2 punts que tenia."

Fins aviat.

Ll.  

Darrera actualització (dimarts, 16 de febrer de 2010 10:29)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació