Home Escolars anys anteriors Escolars 2010 Escolar Equips Barcelonès Campions del Barcelonès-2.010

Campions del Barcelonès-2.010

El divendres 7 de maig per la tarda, es va jugar a la primera planta del centre cívic del Casinet d'Hostafrancs la final del Campionat Escolar per Equips del Barcelonès, categoria cadet. Jugaven el Sant Martí, que partia com a favorit per haver guanyat la fase prèvia en haver fet 13 punts de 16 possibles, i La Colmena de Santa Coloma de Gramenet, que va acabar amb 10 punts. Així com a la fase prèvia ja els havíem guanyat 4-0, encara que ells no van presentar l'equip titular, aquest cop sí ho van fer i vam perdre una partida quedant 3-1.

El Marc Sánchez, amb blanques, va aprofitar unes imprecisions del Carlos Rojano, per atacar el rei rival, que va viatjar per bona part del tauler. L'Imar Talló va guanyar una qualitat al Daniel Ruiz, que va ser suficient per la victòria final, encara que la partida va ser llarga. L’Erik Martínez tenia dos peons de més, però la seva manca de desenvolupament d'algunes peces va ser aprofitat pel Yeray Delgado per organitzar un atac al rei que el nostre jugador, amb poc temps al rellotge, no va poder aturar. El Danil va fer una bona partida davant el Marc Esteve, i va acabar guanyant un final de torres amb peó de més.

Val a dir que, un altre dels membres de l'equip, el David Peña Mor, va anar a veure els seus companys, a pesar de saber que no jugaria, però l’equip es l’equip i cal donar suport.

Darrera actualització (dimarts, 11 de maig de 2010 17:52)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació