Home Escolars anys anteriors Escolars 2010 Final Catalunya Juvenil Final Catalunya Juvenil

Final Catalunya Juvenil

Al mateix hotel on s'havia jugat la Final de Catalunya sots-16, Palace II de La Pineda, Vilaseca, Tarragona, s'ha jugat del 31 de març al 5 d'abril la Final de Catalunya juvenil.

Al torneig han participat 54 jugadors, entre ells els MI Xavi Vila i Cristian Cruz i els MF Héctor Mestre i Éric Domínguez.

Pel Sant Martí jugaven el Marc Sánchez Ibern i l’Erik Martínez, que han empalmat torneigs després de jugar el sots-16 i l'Éric Sánchez.A diferència del torneig Sots-16 on els nens van jugar una partida pel matí i una altra per la tarda sense descans, al juvenil hi ha hagut dos tardes de descans, per fer el torneig menys estressant pels jugadors.

Ni el cansament natural, ni la fatiga del primer torneig, es veu que no han afectat els nostres jugadors, donat que el Marc i l’Erik han fet 5,5 punts, guanyant la darrera ronda.

El Marc ha quedat en el sisè lloc a la classificació final, el mateix que tenia al ranking inicial, mentre l’Erik ha quedat setè, respecte el lloc 16 que ocupava al ranking inicial. Uns grans resultats pels nostres joves jugadors, que pot ser que, com més forts són els rivals, millor juguen.

També destacar que tot i jugar una categoria per sobre, tots dos s'han classificat per anar al Campionat d'Espanya Sots-18, igual que van fer la setmana anterior a Sots-16, donat que van assolir la segona i tercera posició del Sots-18, inclòs dins del Juvenil Sots-20, en aquesta nova tanda de partides.

Cal dir a més, que l’Erik Martínez ha fet la seva tercera norma de Mestre Català, amb la qual cosa a la propera avaluació del mes de juny hauria de sortir ja, amb el títol assolit. Felicitats!.

L'Éric Sánchez ha fet 4,5 punts fent un bon torneig, ja que partia del lloc 21 al ranking inicial i ha acabat en el lloc 19.

El torneig l'ha guanyat el jugador Enric Colon amb 6,5 punts, seguit pels MF Éric Domínguez i Héctor Mestre, els dos amb 6 punts.  

Ll.  

Darrera actualització (dimarts, 6 d'abril de 2010 20:21)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació