Home Escolars anys anteriors Escolars 2010 Campeonato de la Juventud sub-16 Campeonato de la Juventud sub-16 /2010 II

Campeonato de la Juventud sub-16 /2010 II

Els nostres jugadors Érik Martínez Ramírez i Imar Talló Domínguez han representat Catalunya al Campeonato de España de Selecciones Autonómicas sub-16 (cadet), jugant l'Érik de primer tauler  i l’Imar de segon tauler.

El torneig es va jugar del 22 al 27 de juliol a la localitat de San Javier, Murcia i cada equip tenia sis jugadors, tres nois i tres noies, dels que havien de jugar dos nois i dos noies cada ronda.

L’entrenador de l’equip cadet va ser el GM Jordi Magem, mentre que el de l’equip infantil va ser el MI. Alfonso Jerez Pérez. L’equip cadet va quedar en tercer lloc amb 15 punts, tres victòries, dos taules i una derrota a la darrera ronda amb Madrid, per darrera d’Andalucia amb 19 punts i la comunidad de Madrid amb 18.

L’equip Infantil va fer 15,5 punts, quedant en segon lloc per darrera de Canarias amb amb 16 punts i la Comunitat Valenciana amb 14,5 punts.

Mentre, els germans Sánchez Ibern han jugat el Obert Internacional de l'Uga els dissabtes per la tarda del 24 d'abril al 26 de juny.
El Marc partia en el número dos del ranking inicial, i a pesar que va faltar una ronda per la coincidència amb el Campionat de Catalunya per Equips sots-16 i que va perdre la darrera ronda amb el MI Luc Bergez, ha quedat segon al torneig amb 6 punts. El seu germà l'Éric Sánchez Ibern també ha fet un bon torneig, donat que ha fet 5 punts en les 8 rondes que va jugar.

Darrera actualització (divendres, 2 de juliol de 2010 08:34)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació