Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2011 Cròniques generals Per equips Sant Martí: 1ª ronda

Per equips Sant Martí: 1ª ronda

Els resultats de la 1ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 30 de gener de 2011, han estat:

1ª Divissió Grup II Sant Josep A     5     - Sant Martí A    5
2ª Divisió Grup I La Lira B            5,5  - Sant Martí B    4,5
1ª Territorial Grup II Sant Martí C      4     -  La Lira B         4
1ª Territorial Grup III Sant Martí D      1     - Sant Josep C   7
2ª Territorial Grup II Sant Martí E       3,5   - La Lira C         4,5
3ª Territorial Grup XII Peona i peó F    4     - Sant Martí F     0

Comencem un any mes el Campionat de Catalunya per Equips, aquest cop amb l’ambiciós objectiu de mantenir tots els equips, donat que l’any passat en van pujar tres de categoria.

Hem començat amb un punt dels cinc primers equips, la qual cosa no és un començament molt bó, però millorarà. Aquesta setmana ens han faltat alguns jugadors importants als filials i això s’ha notat als resultats dels encontres.

El primer equip ha començat amb un valuós empat contra el favorit del grup, el Sant Josep de Badalona. A casa del rival hi havia diferents partits de bàsquet de nens de diferents edats a les pistes anexes a la seu del club d’escacs, però com és lògic no els he pogut veure. Nosaltres hem jugat amb l’equip de gala i els local amb 9 dels 10 primers taulers, per la qual cosa tenien més elo que nosaltres a tots els taulers. Els primers en acabar han estat el primer tauler, on l’Òscar ha fet taules amb el GM Amador Rodríguez i el Pau Castillo que les ha fet amb l’Iván Aguilar. Després d’això l’Evarist ha anat perdent peons davant el seu rival fins a abandonar i el Francisco Núñez ha estat a punt de fer mat al rei rival, però li han fet al propi. També ha perdut l’Aranda amb el MI Ramón José, mentre el Miquel Fernández-Díaz s’estrenava amb una bona victòria amb un altre MC. Jo he tingut la partida inferior sempre, però he sabut tenir la paciència suficient i aprofitar els errors de l’apur de temps de la rival, per arribar a una posició guanyadora, que se m’ha escapat per una alucinació en el càlcul de jugades. L’Éric Sánchez ha fet unes bones taules amb posició complicada i les dos partides que quedaven amb estat dos victòries del Luís Sánchez i l’Érik Martínez en dos llargs finals. En resum un encontre en el que podia haver guanyat qualsevol dels dos equips, que ha acabat en taules.

L’equip B no ha tingut tanta sort i ha perdut per la mínima amb La Lira A, que era molt millor que nosaltres per elo en tots els taulers. El primer tauler rival es veu que s’ha deixat la dama. Sembla que podíem haver empatat, però l’experiència o la sort s’ha posat al costat dels de Sant Andreu. L’equip C ha empatat amb La Lira B, que també era bastant superior. L’equip D ha estat escombrat pel Sant Josep C 1-7, mentre que el E tampoc ha pogut puntuar amb La Lira C, a qui li ha faltat un jugador, perdent per la mínima. L’equip F no ha aconseguit puntuar amb l’equip F del Peona i peó. També s’ha jugat a casa nostra l’encontre de Primera Territorial entre el Foment C i el Llavaneres A, donat que el darrer equip té un jugador discapacitat i necessita un servei adaptat que els del Clot no tenen al seu local, però no sé quan han quedat.

Ll.

Crónica del Sant Martí A per Pablo Castillo.

Crónica del Sant Martí B per Joan Fontanillas.

Darrera actualització (dimecres, 2 de febrer de 2011 22:04)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació