Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2011 Cròniques generals Per Equips, Ronda 2

Per Equips, Ronda 2

Segona ronda fluixa pels nostres interesos, donat que només hem fet 2 punts dels 5 primers equips, encara que hem millorat respecte la primera.

L’equip A ha guanyat àmpliament el Comtal A, donat que s’ha presentat amb només 8 jugadors i amb un equip molt minvat de forçes.Els rivals han tingut moltes baixes i encara que podien haver fet algun mig punt més, no han estat encertats.


L’equip B ha perdut amb el Sant Andreu B i segueix el seu calvari a Segona Divisió. Els rivals eren superiors als nostres per elo, la qual cosa s’ha reflectit en el marcador final, donat que només hem guanyat una partida, la del Beto Moreno.

L’equip C ha tret un valuós punt a casa de l’Agustí A, inaugurant el seu marcador. Els locals tenien més elo que nosaltres per davant i menys per darrera, mentre que nosaltres teníem un equip més homogeni. Ells han guanyat els dos primers taulers i nosaltres els darrers.

L’equip D ha encaixat el segon 7-1 en contra, a pesar que era millor que el de la setmana pasada. Els rivals eren molt superiors per elo i només hem pogut fer dos taules als primers taulers. L’equip E ha tornat a perdre per la mínima, aquest cop amb l’At. Colón C. Els equips eren semblants per elo, però els locals s’han emportat el punt.
Cal esmentar la victòria al darrer tauler nostre, David Poyato, que debutava a 2ª Territorial.

L’equip F ha empatat a dos amb el Castellar E. De fet ha estat un matx ple d’incidents, donat que els visitants només han jugat amb dos nens, i han guanyat les dos partides. Com la mare d’un d’ells ha reconegut, era la primera vegada que jugaven aquest torneig, i a pesar de que els he avisat, s’han equivocat a l’hora de seure.

Els resultats de la 2ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 6 de febrer de 2011, han estat:

1ª Divisió Grup II Sant Martí 9,5 0,5 Comtal
2ª Divisió Grup I Sant Martí B 3 7 Sant Andreu B
1ª Territorial Grup II Agustí 2,5 5,5 Sant Martí C
1ª Territorial Grup III UGA C 7 1 Sant Martí D
2ª Territorial Grup II Ateneu Colón C 4,5 3,5 Sant Martí E
3ª Territorial Grup XII Sant Martí F 2 2 Castellar E

També s’ha jugat a casa nostra un matx entre el Peona i peó C i el Llavaneres, pel tema del servei adaptat per un discapacitat físic. D’aquest maxt, que ha quedat empatat a 4, només puc dir que els del Llavaneres han arribat a l’hora, mentre que els del Peona i peó, que es suposa que havien de col.locar els rellotges i la colocació de la sala de joc pel discapacitat, no. El matx ha començat 20 minuts tard, mentre es mirava la millor colocació de les taules i no ens han ajudat a recollir el material, ni ens han agraït en cap moment la cessió del local.
Ll.

Crónica del Sant Martí A per Pablo Castillo

Crónica del Sant Martí B per Joan Fontanillas

Crónica del Sant Martí C per Javier Ríos

Crónica del Sant Martí D per Eduard Arilla

Crónica del Sant Martí E per Carles Vigier

Darrera actualització (dimarts, 8 de febrer de 2011 20:45)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació