Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2011 Cròniques generals Per equips, 3ª ronda

Per equips, 3ª ronda

Els resultats de la 3ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips dels equips de Sant Martí, el dia 13 de gener de 2011, han estat:

1ª Divisió Grup II Montmeló 3 7 Sant Martí
2ª Divisió Grup I Tordera 7 3 Sant Martí B
1ª Territorial Grup II Sant Martí C 6 2 Torrenegra
1ª Territorial Grup III Sant Martí D 1,5 6,5 Cerdanyola Vallés C
2ª Territorial Grup II Sant Martí E 6 2 Vila Olímpica
3ª Territorial Grup XII Foment E 2 2 Sant Martí F

Nova victòria del nostre primer equip, que ens manté a la part alta de la taula. Avui hem quedat bastant dora, i hem arribat a la meravellosa “Torreta” un pel tard i tot, donat que ens hem perdut pel camí, però els companys del Montmeló no ens havien apretat els rellotges.

El Jordi Pellicer, que no jugava i ha fet de delegat local, ens ha acollit amb cordialitat, com sempre.

Els dos equips han presentat el millor equip possible, per la qual cosa, teníem millor elo nosaltres a tots els taulers. El matx ha començat amb unes taules del Lluís Sánchez, que tenia peó de menys i les hi han donat.

El Miquel ha fet una de les seves rares partides i ja porta 3 de 3, guanyant avui bastant depressa. Després he perdut jo una posició que semblava prometedora i no he parat d’ajudar el rival fins a perdre. Més tard el Francisco Núñez també ha fet de les seves i ha perdut un peó i més tard el punt sencer.

Després com sempre, s’han succeït els resultats en cadena, de forma que es fa difícil saber quan vas en cada moment. Han guanyat l’Evarist, el Pau i l’Éric Sánchez. Ha fet taules l’Érik Martínez i les dos partides que quedaven dels primers taulers hem fet  els dos punts, donat que l’Òscar ha donat una lliçó de finals de cavall amb peó de més i l’Àvila que jugava amb l’Aranda s’ha fet un embolic a l’apur de temps i ha anat perdent peons amb qualitat de més, fins que han estat tres, que eren masses per la torre.

L’equip B ha tornat a perdre amb el Tordera A, aquest cop per 7-3. Els locals eren superiors a nosaltres, i només hem aconseguit guanyar una partida de la mà del Fernando Poyato.

L’equip C ha guanyat el Torrenegra A i ja porta 2,5 de 3 encontres. Els visitants s’han presentat amb 7 jugadors, i encara que eren superiors als primers taulers, han perdut arreu.

L’equip D segueix sense puntuar i avui només ha pogut guanyar una partida, donat que els rivals eren molt superiors.

L’equip E ha aconseguit puntuar per fí amb el Vila Olímpica, guanyant 6-2. Ha debutat al Per Equips el MC visitant Adrià Pérez, que ha guanyat, igual que el fort jugador Pol Bover, que té un llarg camí per davant. La resta de jugadors del Vila Olímpica han perdut. D’aquesta manera mantenim les esperançes de salvar la categoria d’aquest equip.

L’equip F ha empatat a 2 en un matx de companys de Districte amb el Foment E. Anem millorant els resultats dels equips, donat que avui hem fet 3 de 5. De moment no ens ha faltat cap jugador a cap tauler dels nostres equips en les tres rondes que portem.

Ll.

Crónica del Sant Martí A per Pablo Castillo

Crónica del Sant Martí B per Joan Fontanillas

Crónica del Sant Martí C per Javier Ríos

Crónica del Sant Martí E per Carles Vigier

Darrera actualització (dimarts, 15 de febrer de 2011 16:49)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació