Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2011 Cròniques generals Per equips, 4ª ronda

Per equips, 4ª ronda

Els resultats de la 4ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 20 de febrer de 2011, han estat:

1ª Divisió Grup II Sant Martí 6,5 3,5 Peona i Peó
2ª Divisió Grup I Sant Martí B 4 6 Figueres B
1ª Territorial Grup II Incresa 2 6 Sant Martí C
1ª Territorial Grup III Ideal Clavé B 8 0 Sant Martí D
2ª Territorial Grup II Congrés D 3,5 4,5 Sant Martí E
3ª Territorial Grup I Sant Martí F 0 4 Esplugues C

Nova victòria del primer equip que ens deixa pràcticament salvats, amb 3,5 punts de quatre rondes i al momentani segon lloc del grup.

L’equip del Peona i peó ha arribat una mica tard, però amb el seu bon humor habitual, oferint-nos unes pastes de xocolata i el 5-5 si ens anava bé. El primer en acabar ha estat l’Aranda que ha fet taules en una aborrida posició sense dames. Després l’Òscar ha fet el mateix, mentre l’Érik Martínez guanyava el Francesc Serra, que ha anat perdent diversos peons, i el Miquel perdia després de fer-se un enbolic amb les peçes. Més tard el Francisco Núñez ha empatat amb qualitat de menys, guanyant l’Evarist i el Pau i empatant també l’Abert Ezquerro amb el Lluís Sánchez. A mi m’han dit que anàvem 5-3 i llavors tenia continu. De fet m’han dit els companys que he estat perdut bona part de la partida, per la manca de peons centrals que aturensin els rivals, suposo, però amb l’apur de temps del Guillem Subirachs, hem acabat amb un final de dos dames cada un, on encara que coronava ell primer, el meu rei estava ben defensat i el seu no, i n’hi he guanyat una. De fet em feia taules per escac continu, entregant una dama, donant escacs amb l’altra, ja que les meves estaven molt allunyades del meu rei, però afortunadament per mí no ho ha vist. De fet ell ha respost quan li han ensenyat la variant “és que havia de guanyar”. L’Éric Sánchez ha fet taules amb qualitat de menys, per la qual cosa crec que hem tingut bastant sort en aquest encontre, donat que li hem donat la volta a diverses partides. L’equip B ha perdut amb el Figueres B, un rival directe per evitar el descens. Els de l’Empordà, han vingut amb un equip semblant al nostre, només que amb un 1700 al darrer tauler, que ha acabat perdent. Així i tot els nostres no han estat afortunats i han acabat perdent 4-6. Cal dir que avui hi havia una festa infantil davant del centre cívic amb gegants inclosos i els del partit per la independència, i s’han posat a tocar els tambors durant els diferents encontres, una bona estona. L’equip C ha superat clarament l’Incresa A, posant-se amb 3,5 punt de 4 partides, que ens havia eliminat per holandès l’any passat en el Play off d’ascens. Els nostres eren un equip compacte, mentre que els local tenien un tauler molt fort que ha fet taules amb el Javier Carmona, mentre que hem guanyat per sota. L’equip D només ha pogut sumar 6 jugadors dels 8 que hi havien d’anar, i no ha aconseguit puntuar. L’equip E ha fet el segon punt, guanyant per la mínima el Congrès D, al que havien reforçat respecte setmanes anteriors, allunyant-se de les plaçes de descens. L’equip F no ha pogut puntuar amb l’Esplugues C.

Ll.

Crónica del Sant Martí A per Pablo Castillo

Crónica del Sant Martí B per Joan Fontanillas

Crónica del Sant Martí C per Javier Ríos

Crónica del Sant Martí D per Francisco Javier Agudo

Crónica del Sant Martí E per Jordi Torres

Darrera actualització (dimarts, 22 de febrer de 2011 15:03)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació