Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2011 Cròniques generals Per Equips, 6ª Ronda

Per Equips, 6ª Ronda

Avui el carnaval ens ha passat factura i ens han faltat alguns jugadors, i no hem pogut completar l’equip F. Matx molt igualat avui a Girona, a la magnífica masia Can Ninetes, recorvertida en centre cívic, entre el Santa Eugènia i el Sant Martí, que ens manté liders del grup per desempat. Nosaltres érem superiors per elo a tots els taulers, però en general la diferència no era insalvable.

El matx ha començat amb les ràpides taules entre el Lluís Sánchez i el MF Sorroche, partida molt curta, donat que aquest ha arribat 15 minuts tard. Després han anat fent taules el Miquel, l’Éric, l’Òscar, Érik, Paquillo i el Pau. Més tard he guanyat jo, aprofitant diversos petits errors del meu rival.

Quedaven dos partides, el David que debutava al A al darrer tauler i l’Aranda, que a pesar de tenir peó de menys, semblava que feia taules. El David ha volgut guanyar un final de dames amb un peó a punt de coronar, però s’ha equivocat amb l’ordre de les jugades i ha perdut. Amb aquest resultat els primers llocs del grup s’igualen, i tot pot passar a les darreres rondes.

El B ha lluitat de valent al local del Foment, però ha tornat a perdre, 4-6 aquest cop. Els nostres eren inferiors en elo als rivals, però han oposat una dura resistència.

L’equip C ha perdut amb el líder del grup, el Sant Andreu C 0,5-7,5, que per alguna cosa anava primer.

L’equip D s’ha estrenat a la categoria i ha guanyat 5-3 el Ninot A, rival directe en la lluita pel denscens.

L’equip E ha tornat a guanyar i es posa amb 4 punts, lluny dels llocs de descens. Els dos jugadors de la nostra entitat que han anat al jugar contra el Tres peons G han perdut.

Els resultats de la 6ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 6 de març de 2011, han estat:

1ª Divisió Grup II Santa Eugènia 5 5 Sant Martí
2ª Divisió Grup I Foment B 6 4 Sant Martí B
1ª Territorial Grup II Sant Martí C 0,5 7,5 Sant Andreu C
1ª Territorial Grup III Sant Martí D 5 3 Ninot
2ª Territorial Grup II Sant Martí E 5,5 2,5 Agustí B
3ª Territorial Grup XII Tres Peons G 4 0 Sant Martí F

Ll.

Crónica del Sant Martí A per Pablo Castillo

Crónica del Sant Martí B per Joan Fontanillas

Crónica del Sant Martí D per administrador

Crónica del Sant Martí E per Jordi Torres

Darrera actualització (divendres, 11 de març de 2011 23:23)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació