Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2011 Cròniques generals Per equips, 7ª ronda

Per equips, 7ª ronda

Dos de cinc aquesta setmana i tot per decidir en les dos rondes que resten.

Nova victòria del primer equip, que ens deixa altre cop en primer lloc en solitari, després de l’ensopegada del Sitges amb el Peona i peó. Avui el Sant Adrià a portat un equip fluix, per la qual cosa nosaltres érem millors a tots els taulers, ja que hem tornat a jugar amb la millor alineació possible.

Els punts han anat caient del nostre costat, jo he guanyat un final d’un cavall totalment igualat, fins que l’Aranda ha fet taules i a la darrera partida, el Lluís Sánchez ha perdut.

Queda així altre cop la lluita per l’ascens molt oberta, amb el Sitges i el Sant Josep a mig punt nostre.

L’equip B ha puntuat merescudament amb l’Uga B, equip molt superior al nostre per elo a tots els taulers, donat que a nosaltres ens faltaven alguns jugadors habituals d’aquest equip. Ja tocava que tinguèssim una mica de sort, i a pesar del descens, baixar havent estrenat el marcador. Han guanyat pel nostre costat el Carles Pascual, el Joaquim Pujal, el Josep Gómez i el Fernando Poyato, mentre que han fet taules el Manel Riera amb el fort MC Ibáñez i el Javier Carmona, que amb una mica més d’ambició podia haver guanyat la seva partida i el punt sencer per nosaltres.

L’equip C ha perdut amb el Tres peons C, mentre que el D ha empatat a 4, i té complicat mantenir la categoria. Cal dir que a l’encontre d’aquest equip, han perdut els dos presidents de les dos entitats.

L’equip E ha perdut amb el Peona i peó D, que s’ha presentat amb 7 jugadors, i segueix al mig de la taula. L’equip F ha empatat a dos amb el Comtal D.

Els resultats de la 7ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 13 de març de 2011, han estat:

1ª Divisió Grup II Sant Martí 8.5 1.5 Sant Adrià
2ª Divisió Grup I Sant Martí B 5 5 Uga B
1ª Territorial Grup II Tres Peons C 6.5 1.5 Sant Martí C
1ª Territorial Grup III Tres Peons D 4 4 Sant Martí D
2ª Territorial Grup II Peona i Peó 4.5 3.5 Sant Martí E
3ª Territorial Grup XII Sant Martí F 2 2 Comtal D

Ll.

Crónica del Sant Martí A per Pablo Castillo

Crónica del Sant Martí B per Jordi Sabater

Crónica del Sant Martí E per Jordi Torres

Darrera actualització (dijous, 17 de març de 2011 17:50)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació