Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2011 Cròniques generals Per equips, 8ª ronda

Per equips, 8ª ronda

Nova victòria del primer equip que el consolida al primer lloc de la classificació del grup II de Primera Divisió, amb 7 punts de 8 encontres, la qual cosa no és garantia de res. Després de les baixes que vam tenir aquest any, mai ens haguèssim pensat que faríem la millor classificació de la història amb diferència, una ronda abans d’acabar el torneig, donat que fins ara, com a millor resultat, havíem quedat tercers amb 5,5 punts.

Potser el factor determinant de la jornada d'avui hagi estat Mikel que a més, ha bregat amb una partida molt complicada.

Un dels factors a tenir en conte, és que aquest any hem presentat 7 de les 8 vegades el millor equip possible, la qual cosa no havia passat mai.

La setmana que bé ens juguem l’ascens per primer cop, a Divisió d’Honor amb el Sitges, equip superior al nostre que ens ha guanyat dos cops a casa seva. En cas de taules, probablement quedaríem segons darrera el Sant Josep i jugaríem amb l’altre segon de l’altre grup, si perdem quedem tercers i si guanyem ascendim. Més emoció no es pot demanar per una darrera ronda. Avui només he perdut jo i hem fet dos taules més. Els locals podien haver fet més punts, però no han estat afortunats.

Crec que el resultat ha estat exagerat, per com ha anat el matx, encara que nosaltres érem superiors per elo a tots els taulers.

L’equip B ha estat a punt de puntuar amb La Colmena A, que ja havia pujat a 1ª Divisió, però ha tornat a perdre per la mínima. Per un equip que fa setmanes que ha baixat de categoria té molt mèrit seguir lluitant contra rivals superiors. 

L’equip C ha donat la sorpresa, i a pesar de no anar molt fort, ha aconseguit un valuós empat amb el Catalunya B, que el deixa definitivament salvat, al mig de la taula amb 4 punts.

L’equip D ha guanyat el Montcada B molt meritòriament. Cal destacar el Javier Ríos, que avui, a més de fer de delegat dels nostres tres equips, ha guanyat un fort MC de l’equip rival. Amb aquest resultat augmenten les possibilitats de mantenir la categoria, ja que portem 2,5 punts.

L’equip E no ha aconseguit puntuar amb el Cadena A, molt superior a nosaltres i l’equip F ha fet 1,5 punts contra l’Edami

Els resultats de la 8ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 20 de març de 2011, han estat:

1ª Divisió Grup II Jake 2 8 Sant Martí
2ª Divisió Grup I La Colmena 5.5 4.5 Sant Martí B
1ª Territorial Grup II Sant Martí C 4 4 Catalunya B
1ª Territorial Grup III Sant Martí D 5 3 Montcada B
2ª Territorial Grup II Sant Martí E 0 8 Cadena
3ª Territorial Grup XII Edami 2.5 1.5 Sant Martí F

Ll.

Crónica del Sant Martí A per Pablo Castillo 

Crónica del Sant Martí B per Joan Fontanillas

Crónica del Sant Martí C per Jordi Torres

Darrera actualització (dilluns, 21 de març de 2011 16:06)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació