Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2012 Cróniques generals Cto. por equipos de Catalunya: 9ª ronda y última

Cto. por equipos de Catalunya: 9ª ronda y última

Hola¡ Els resultats de la 9a ronda 25 de març de 2012 dels equips de Sant Martí han estat:

1ª Divisió GRUP I Comtal 4.5 5.5 Sant Martí
Preferent GRUP IV Cornellà B 0 10 Sant Martí B
PRIMERA TERRITORIAL GRUP I Sant Martí C 5.5 2.5 Vilassar de Mar
SEGONA TERRITORIAL GRUP II Sant Martí D 3 5 Cerdanyola Mataró B
SEGONA TERRITORIAL GRUP V Sant Martí E 3.5 4.5 Peona i Peó E
TERCERA TERRITORIAL GRUP IX Peona i Peó G 0 4 Sant Martí F

S'ha acabat un any més el Per Equips i cal fer balanç. Per mi no cal valorar si un equip en concret ha pujat o baixat de categoria si nó la trajectòria en general de l'entitat, per que els anys donen perspectiva del nivell general de joc de la gent. Un ascens o descens és un fet puntual que es pot rectificar o no, l'any següent. El primer equip ha guanyat per la mínima amb molt patiment, al Comtal. Els del Poble Sec ens han presentat 10 dels 11 millors jugadors que tenien a pesar d'haver baixat ja de categoria, igual que La Colmena la setmana anterior. Cal resaltar la victòria del Carlos Vigier al darrer tauler, que ha guanyat i ens ha donat el punt decisiu de la victòria. D'aquesta manera hem quedat en quart lloc amb 5,5 punts.

El segon equip ha guanyat 0-10 en el seu desplaçament a Cornellà. Els local ja havien baixat i s'han presentat amb dos baixes. Ha debutat a l'equip B amb victòria la mare de l'Elena Casset, Pilar Bello. D'aquesta manera l'equip queda en tercer lloc amb 5,5 punts.

L'equip C ha guanyat el Vilassar de Mar A 5,5-2,5. Els visitants s'han presentat amb algunes baixes respecte els jugadors titulars, que hem aprofitat per puntuar. Ha acabat amb 4,5 punts en sisè lloc.

L'equip D ha perdut amb el Cerdanyola Mataró B 3-5. Els rivals eren superiors per elo i no hem pogut fer res. L'equip queda en novè llocamb 2,5 punts, però no baixa.

L'equip E que si guanyava pujava de categoria ha perdut per la mínima amb el Peona i peó E, que ha pujat. Ens ha faltat un jugador però així i tot podíem haver guanyat si alguns jugadors haguèssin estat més encertats. Un altre cop serà. L'equip queda amb 5 punts en cinquè lloc.

L'equip F ha guanyat 0-4 el Peona i peó F i puja de categoria quedant campió del grup, per la qual cosa haurà de seguir jugant a partir dels 15 d'abril.

Respecte les millors puntuacions del nostres jugadors destaca l'Andrés Hinarejos amb 8 punts de 9 partides, a qui felicitem pel resultat. També han fet 7 punt de 8 partides el Carlos Vigier, la Sandra Escolbar, l'Andreu Rojas i el Nicolás Lu. 6,5 de 8 ha fet el Carlos Espinosa, mentre que 6,5 de 9 ha fet el David Vivancos. Sembla que l'any 2013 hi haurà molta competència per entrar a l'equip B, que estaria bé que un any més tard es traslladès al primer equip. Fin l'any proper.

Ll.

Crónica del Sant Martí A

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació