Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2012 Sant Martí E Sant Martí E: 2ª ronda

Sant Martí E: 2ª ronda

Avui, dia 5 de febrer de 2012, s’ha disputat la segona ronda del Torneig per equips de Catalunya 2012. Actualment el Sant Martí “E” juga en el grup cinquè de la Segona Provincial, on va iniciar-se la setmana passada amb una derrota enfront l’Associació Paretana.

En el segon match, jugat al Casinet d’Hostafrancs contra l’equip Catalunya “D”, el Sant Martí “E” ha aconseguit la victòria per la mínima, guanyant 4,5 a 3,5.

Les dues primeres partides en finalitzar col·locaven un 1,5 a 0,5 al marcador a favor dels locals, en Javier Ríos jugant de tauler número 1 perdia amb negres en una partida complicada i en Santiago Barranco aconseguia taules amb blanques. Seguidament, finalitzaven les partides del Carlos Espinosa, amb victòria amb blanques, i del Jordi Torres que feia taules en una posició simètrica. En Manuel Mª Rodríguez perdia per temps en una posició on semblava que estava millor, en Juan Manuel Martínez obtenia una nova victòria per l’equip del Sant Martí, amb blanques també, i l’Andreu Rojas entaulava la seva partida després de passar dificultats amb el temps. El match a falta d’una única partida estava empatat a 3,5. En Jordi Rojas després de clavar amb la seva torre el cavall del rival, aconseguia en les jugades posteriors guanyar qualitat, i en conseqüència la seva partida, obtenint d’aquesta manera la victòria final per part del Sant Marti.

Darrera actualització (diumenge, 5 de febrer de 2012 20:45)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació