Home Per Equips anys anteriors Per Equips 2013 Cròniques Generals Cto. por equipos de Catalunya 2013: 1ª ronda

Cto. por equipos de Catalunya 2013: 1ª ronda

Hola¡ Els resultats dels equips del Sant Martí a la`primera ronda del Per Equips han estat:

1ª Divisió GRUP II Gerunda 5 5 Sant Martí
Preferent GRUP IV Maragall 5 5 Sant Martí B
PRIMERA TERRITORIAL GRUP VI
Sant Martí C 4 4 Ripollet
SEGONA TERRITORIAL GRUP VIII
Sant Martí D 6 0 Sant Quirze B
SEGONA TERRITORIAL GRUP III
Sant Martí E 5.5 0.5 La Colmena C
SEGONA TERRITORIAL GRUP II
Sant Martí F 4 2 Cervelló B
TERCERA TERRITORIAL GRUP II
Edami B 0 4 Sant Martí G
TERCERA TERRITORIAL GRUP VIII
Maragall B 1 3 Sant Martí H

Comença una nova edició del Campionat de Catalunya per Equips amb resultats interesants pels equips del Sant Martí, donat que no ha perdut cap equip. Aquest any hem presentat vuit equips, dos més que l’any passat, donat l’augment del nombre de socis federats de l’entitat, fins els històrics 98 actuals, rècord de tots els temps.

El primer equip s’ha presentat a Girona amb el millor equip possible, igual que els local del Gerunda. En arribar a la ciutat ens ha donat la benvinguda un arc de Sant Martí. Hem jugat en un ampli local del centre cívic Pla de Palau, on hi havia d’altres encontres i on hem saludat vells amics. S’han hagut de modificar el temps de dos rellotges, donat que algú els ha posat inicialment amb un increment de 3 segons a més dels 30 reglamentaris. Se n’ha adonat particularment tard el Marc Prujà al seu tauler, encara que no ha tingut més trascendència. Els de Girona tenien més elo que nosaltres en 7 dels deu taulers. Hem anat perdent d’un punt quasi tot el matí, però cap al final del matx inclús podíem haver guanyat. Hi ha hagut errors pels dos bàndols i al final anàvem 5-4 perdent i quedava el Miquel contra el Martí Mayo. El jove mestre de Girona ha tingut la partida absolutament guanyada, fins que degut al poc temps disponible no ha fet les jugades precises en un final de torres, i el Miquel ha aconseguit quedar amb dama contra torre i peó. La partida ha estat llarguissima fins que el Martí s’ha deixat la torre pel cansament acumulat i hem aconseguit un valuós empat contra un equip molt fort. L’anècdota del matí ha estat que un dels nostres jugadors ha anunciat mat, aturant el rellotge, quan no ho era. Després el dinar ha estat molt lluny, a Arenys de Munt, i alguns han tingut greus problemes per acabar-se els bistecs d’un kilo de pes.

L’equip B ha tret un valuós empat a casa del Maragall A, un matx igualat on podia haver passat de tot. També ha empatat l’ equip C amb el Ripollet A, encara que en aquest cas nosaltres teníem molt més elo als sis darrers taulers que no hem sabut aprofitar. Cómodes victòries dels equips D, E i F  que els permeten aspirar a mantenir la categoria de 2a Territorial com a mínim, i del G i H de les noies, que també jugaven a casa del Maragall, on els locals només han presentat dos jugadors.

Fins aviat.

Ll.

Crónica del Sant Martí A

Darrera actualització (dilluns, 28 de gener de 2013 05:27)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació