Home Tornejos anys anteriors Tornejos generals 2011 Actius Campionat d'Espanya Actiu

Campionat d'Espanya Actiu

Hola¡

El diumenge 18 de desembre es va jugar al centre cívic de les Cotxeres de Sants, el Campionat d'Espanya d'Escacs Actius, Campeonato de España de Ajedrez Rápido, formant part del IX Memorial d'Escacs David Garcia Ilundain que organitza la Federació Catalana d'Escacs. L' àrbitre d'aquest torneig va ser el IA Basc Mikel Larreategui, que va tenir una actuació impecable, marcant els horaris que es van complir puntualment, i els detalls tècnics del torneig, de forma que els jugadors tenien una estona de descans entre ronda i ronda.

Es van jugar 9 rondes, 5 pel matí i 4 per la tarda, amb un temps de 15 minuts més 3 segons d'increment per jugada feta. Per part del Sant Martí el MC Miquel Fernández-Díaz Mascort va asolir una gran actuació, quedant en setzè lloc amb 6 punts de 150 jugadors, quan sortia en el lloc 41 al ranking inicial. Amb aquest resultat el Miquel va quedar en primer lloc del tram 2201-2300 Fide després de jugar amb 4 MI y 1 GM, guanyant al MI Sergio Estremera, fent la millor actuació de la seva vida, segons paraules pròpies.

També van jugar el Pablo Castillo qui va acabar en el lloc 56 amb 5 punts jugant amb dos GM, 1 MI y 1 WFM. el Javier Ríos qui va quedar en tercer lloc del tram 1801-1900 acabant amb 4,5 punts en el lloc 81, el Beto Moreno qui va acabar en el lloc 109 fent 4 punts, i la Sandra Escobar acabant en el lloc 114 amb 3,5 punts.

El torneig el va guanyar el GM Ibragim Khamrakulov amb 8 punts, seguit del GM Salvador del Rio y un espectacular David Ayza empatats amb 7,5 punts.

Fins aviat.

Ll.

Darrera actualització (divendres, 20 de gener de 2012 13:18)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació