Home Tornejos anys anteriors Tornejos generals 2018 Altres Tornejos Festa Major Congrés: Sant Martí campió

Festa Major Congrés: Sant Martí campió

El Club d’Escacs Sant Martí s’ha proclamat Campió del Torneig per equips  organitzat pel amics del Club d’Escacs Congrés, amb motiu de la Festa Major del barri.

La tarda nit va començar una mica torçada, en Beto ens informa que en Carlos Vigier no podriá venir a jugar per baixa  laboral. Inmediatament començo a treballar una estrategia per guanyar el Torneig  (a part és clar de anar a pasar-ho bé). Ens “reforçem” amb en Jordi Planella que juntament amb el seu germà Javier Planella, en Beto Moreno i Jordi Sabater, formem un equip de 4 taulers per una nit plena d’emocions.

Com sempre al Congrés ens tracten de meravella i el bon ambient ens inspira per guanyar els 7 matxs contra els altres equips:

Ronda 1: Sant Andreu  1 – 3 Sant Martí

Ronda 2: Sant Boi  1 – 3 Sant Martí

Ronda 3: Sant Martí  4 – 0 Congrés “B”

Ronda 4: Peona i Peó  1’5 – 2’5 Sant Martí

Ronda 5: Sant Martí  3 - 1 Foment

Ronda 6: La Lira  1 – 3 Sant Martí

Ronda 7: Sant Martí  4 - 0 Congrés “A”

En Beto Moreno va fer 4 /7 al 1er tauler, lluitant contra els més poderosos, en Javier Planella va fer  6’5/7 al segon tauler, el seu germà Jordi Planella 7/7 al tercer tauler (impressionants, semblaven els germans Derrick de la serie “Campeones: Oliver y Benji”) i finalment al tauler 4, en Jordi Sabater va totalitzar 5/7 per fer una suma per l’equip de 22’5 punts de 28 possibles. Una nit rodona, trofeu pel club (el meu 102 de l’historial) , medalles pels membres de l’equip guanyador, ampolles de Cacaolat (finalment cedides als més joves) i una llauna d’olives farcides d’anxova com a extra pel capità que us escriu aquesta crónica. La meva “reclamació del somriure” per la “pèrdua” dels Cacaolats va funcionar, je,je.

Una nit fantástica on la meva xicota Alejandra va ser co-autora de l’organització del pica-pica final. Moltes mercès al Club d’Escacs Congrés per ser tant collonuts i fins aviat!!!

Eus aquí la Classificació  General Final:

1)       Sant Martí: 7 punts (22’5)

2)       Peona I Peó: 5’5 punts (19’5)

3)       Sant Boi: 5 punts (18)

4)       Sant Andreu: 3’5 punts (15)

5)      Congrés “B”: 2’5 punts (9’5)

6)      Congrés “A”: 2 punts (8’5) (Per devant del Foment per resultat particular)

7)      Foment Martinenc: 2 punts (12)

8)      La Lira: 0’5 punts (7)

Darrera actualització (dimarts, 9 d'octubre de 2018 18:12)

 
Redes Socials
Publicitat
Bàner
Clickar per més informació